News
 
Gravatar
7
4
5
13
5
Pin on Pinterest

Vuotavan keittiöhanan ruiskun kunnostaminen

Korjaaksesi vuotavan kultainen hana -ruiskun, tunnista ensin virtauksen lähde. Jos se tulee letkusta, tämä ongelma voi johtua yksinkertaisesti vanhasta johdosta, jota ei ole liitetty oikein. Voit myös yrittää kiinnittää letkun linkin, mikä on normaalisti mutkatonta jollain jättiläispihdeillä. Kuitenkin varmistaakseen, että letkuputki sopii oikein, henkilön tulee käyttää uutta pesuallasavainta, jota voit puolestaan ??hankkia kotitiloista tai rautakaupoista.

Noudata tiettyjä ohjeita

Kun letku on rikki, voit vaihtaa sen noudattamalla ruiskusarjan ohjeita. Ruiskusarja sisältää jonkinlaisen vaihtoletkun ja aluslevyn. Tyypillisesti letkun vaihtamiseksi voit noudattaa alla olevia vaiheita: Irrota ruiskutuspää ruuvaamalla sen liitin irti hanan letkuliittimestä jakoavaimella.

Katso seuraavaksi suihkutuspäätä vuotojen varalta. Jos se on todella löysällä, kiristä liukumutteri, joka pitää ruiskutuspään paikallaan. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, vaikuta letkuun käyttämällä uutta. Korvaavia spray-mielejä voi kohdata rautakaupoissa tai kotikeskuksissa.

Vaihda tavallisesti vaihdin

Jos et löydä vuodon lähdettä, voit yrittää vaihtaa kyseisen vaihtimen. Harjaa sitten letku ja magneetti käyttämällä jotakin lankaa tai omenaviinietikkaa ja vettä. Tämän jälkeen voit kiinnittää nokan takaisin. Kun letkuputki on palannut paikalleen, hanan pitäisi taas toimia oikein.

Jos henkilöllä ei ole ylimääräistä letkua, voit yrittää säätää tyypillisesti hanan painoa. Tämä estää veden pääsyn aerosoliletkuun. Sen jälkeen voit muuttaa letkun painoa ruuvitaltalla. Jos kyseinen letku on käytetty loppuun, se on saattanut juuttua sivuun hanassa.

Toinen yleinen syy alhaiseen veden rasitukseen on mineraalien kerääntyminen ilmastimeen. Jos käytät kovaa vettä tiskialtaan sisään, tämä ongelma saattaa pahentua. Irrottaaksesi ilmastimen, irrota ilmastin myötäpäivään. Vaihda se, jos mahdollista.

Paranna tiivistettä

Mikäli vuoto tulee tiskialtaan alta, voit vahvistaa tiivistettä putkimiehen teipillä. Muussa tapauksessa voit korvata koko ruiskukokoonpanon. Ennen ruiskun korjaamista sinun on poistettava tarjousjohto ja poistettava vanha ruiskuletku. Voit tehdä tämän varmistamalla, että suljet altaan alla olevan venttiilin.

Etsi vuotoja

Kun olet irrottanut ruiskupään, sinun on etsittävä myös vuotoa letkuputkesta ja ruiskumielestä. Ruiskun aivot on ehkä vaihdettava, jos ne ovat tukossa ravinteista. Jos et löydä virtausta letkuputkesta, voit vaihtaa ruiskun ottamalla yhteyttä paikalliseen pesualtaan korjausalan ammattilaiseen.

Myös viemäri O-rengas voi olla ongelman lähde. Ohut, litteä O-rengas voidaan helposti irrottaa pienellä työkalulla. Jos tyypillisesti O-rengas on rikki, sinun tulee heittää se pois tai vaihtaa se.

Recognize 408 Views